Hos Café Oskar tilstræber vi professionel gæstfrihed i en indbydende ramme, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at sikre, at vores kunder oplever hjemlig komfort kombineret med eksklusiv service.

VORES ARV


Café Oskar var i gamle dage en fiskefabrik, før Henrik og Vivi fra Babette overtog den og skabte Café Oskar som sommerrestaurant. Fadi, den nye ejer, kom til Danmark fra Syrien som flygtning i 2014. Kort efter ankomsten til Danmark startede han som hjælpekok på Babette og kørte Café Oskar om sommeren. I 2021 beslutter Henrik og Vivi, at det er tid til at drosle lidt ned, og september 2021 overtager Fadi driften helt. Fadi vælger så at gøre Café Oskar til en helårsrestaurant, da han føler, at der mangler et godt spisested i Vordingborg. Fadi har fra sit hjemland stor erfaring med driften af køkken og restaurant. 

VI ER STOLTE OVER AT VÆRE NOMINERET!
Café Oskar Vordingborg blev i 2024 nomineret til Årets Bistro/Brasserie/Spisested af Gambocards Guldgaffel. En anerkendelse, der betyder meget for os, og som vi glæder os over at dele med jer.

VORES KERNEVÆRDIER


Vores fælles passion for mad og vin er en af grundene til, at vi driver Café Oskar. Vores største ønske er, at vores gæster ikke kun kommer her for at spise, men at de kommer for at få en oplevelse. Vi bruger kun de bedste råvarer, som det er sæson for. For os er det vigtigt, at mad og vin passer sammen, så vi smager altid alle nye retter sammen med den vin, vi vil servere til.